Site Logotype

Φυτικό πλήνγκ προσώπου

Το φυτικό πήλινγκ είναι μια φυσική θεραπεία προσώπου που
αξιοποιεί την ισχύ επιλεγμένων βοτάνων, ενζύμων και βιταμινών.

Φυτικό πήλινγκ προσώπου

Το φυτικό πήλινγκ είναι μια απολύτως φυσική θεραπεία προσώπου που αξιοποιεί την ισχύ επιλεγμένων βοτάνων, ενζύμων και βιταμινών για μια ήπια και αποτελεσματική απολέπιση. Η διαδικασία περιλαμβάνει την εφαρμογή αυτών των φυσικών συστατικών στο δέρμα με απαλές κινήσεις, οι οποίες απομακρύνουν τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας, ανανεώνοντας την υφή της και ενισχύοντας την υγεία της. Αυτή η θεραπεία προσαρμόζεται εξατομικευμένα στις ανάγκες του κάθε τύπου δέρματος και είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικιακές ομάδες. Το φυτικό πήλινγκ συνδυάζει αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για την αντιμετώπιση της φλεγμονώδους ακμής και των σημάτων που προκαλεί η ακμή. Επιπλέον, προσφέρει σημαντική βελτίωση στη λάμψη της επιδερμίδας και ρυθμίζει την υπερβολική λιπαρότητα, συμβάλλοντας σε μια πιο ισορροπημένη και καθαρή επιδερμίδα. Η θεραπεία φυτικού πήλινγκ εξαιρετικά ευεργετική για την αποκατάσταση της ομοιόμορφης υφής του δέρματος, επιταχύνοντας την ανανέωση των κυττάρων. Στοχεύει στη μείωση των ρυτίδων και των δυσχρωμιών, προσφέροντας μια πιο λεία, φωτεινή και υγιή επιδερμίδα. Ιδανική για όσους επιθυμούν μια φυσική και απαλή μέθοδο απολέπισης με πολλαπλά οφέλη για τη συνολική υγεία και εμφάνιση του δέρματος.

 

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ..

Πραγματικά ένας πανέμορφος και καλαίσθητος χώρος!! Η Ιωάννα είναι εξαιρετική επαγγελματίας γνωρίζοντας πως θα βοηθήσει κάθε ανάγκη του δέρματος. Η εμπειρία μου από το hydra facial ( ενυδατικός καθαρισμός) & το Endola σύσφιξης σωματος ήταν μοναδική!!!

ΚΟΡΙΝΑ ΜΠΟΛΕΤΗ

Ένας καινούριος υπέροχος χώρος με άψογη αισθητική, όπως αρμόζει σε ένα ινστιτούτο, ευγένεια και επαγγελματισμός από την Ιωαννα!!!Εξαιρετικό το νέας γενιάς μηχάνημα laser, εντελώς ανώδυνο!!!!!!! Είναι σίγουρο ότι θα είναι ο χώρος που θα επιλέγουμε για την φροντίδα μας!!!!
Συγχαρητήρια!!!!

FRONTIDAGYNAIKAS